Businessclub Sparta Nijkerk

Sponsormogelijkheden

U, als ondernemer, weet dat het belangrijk is om uw bedrijf te profileren. BusinessClub Sparta Nijkerk geeft u deze mogelijkheid.

Als sponsor bent u van harte welkom in ons BusinessLokaal tijdens ons
”middagje Sparta”. Verder organiseert de BusinessClub gedurende het seizoen diverse activiteiten exclusief voor BusinessClub-leden. Voldoende redenen dus om u aan te sluiten bij een van de grootste en (volgens ons) gezelligste bedrijvenclub in de regio. Waar voetbal en zaken vaak hele mooie één-tweetjes met elkaar vormen.

Onze sponsors krijgen de mogelijkheid zich uitgebreid te profileren op en rond onze accommodatie “De Ebbenhorst”.

Wij bieden vier sponsorpakketten aan t.w. Bronzen Leeuw, Zilveren Leeuw, Gouden Leeuw & Diamanten Leeuw. Verder op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden die elk van deze pakketten u te bieden hebben. Naast deze pakketten bieden wij u ook de mogelijkheid om Kledingsponsor te worden of enkel Reclamebord sponsor.